Sinop Erfelek Selalesi / Erfelek Tatlica Selaleleri Picture Of Erfelek Tatlica Selaleleri Tabiat Parki Sinop Tripadvisor / Sinop'tan şelaleye özel aracım olmadan nasıl ulaşırım diyorsanız, sinop'tan erfelek'e 30 dakikada bir otobüs otogardan kalkmaktadır.

Sinop Erfelek Selalesi / Erfelek Tatlica Selaleleri Picture Of Erfelek Tatlica Selaleleri Tabiat Parki Sinop Tripadvisor / Sinop'tan şelaleye özel aracım olmadan nasıl ulaşırım diyorsanız, sinop'tan erfelek'e 30 dakikada bir otobüs otogardan kalkmaktadır.. Sinop erfelek şelalesi kamp yeri karadeniz öne çıkan yazılar türkiye. Mesafede olan ayder yaylası'nda yer almaktadır. Bu gün çarşamba günü ve gezimizin 3. Özellikle tamamen doğal bir yapı ile kendiliğinden oluşması nedeniyle, ilgi gören şelaleler arasında yer alır. Doğada çeşitli hayvanlara rastlamanız da mümkün yalnız hayvanların ürkek olması insan gördükleri anda kaçmalarına sebep olmaktadır.

Sinop'a gelip de erfelek şelalerine gelmeden olmaz.cennet doğa harikası.şelalere cikacaksaniz eğer patika yoldan degil şelalerden cikmalisiz.ama çok çok zorlu bir parkur haberiniz olsun. Sinop erfelek şelalesi kamp yeri karadeniz öne çıkan yazılar türkiye. 07/07/2020 11/21/2020 ümmühan karakurt 1 yorum erfelek şelale giriş ücreti 2020, erfelek şelaleleri kamp alan. Sinop erfelek şelaleleri 1997 yılında yapılmaya başlanmıştır. Doğada çeşitli hayvanlara rastlamanız da mümkün yalnız hayvanların ürkek olması insan gördükleri anda kaçmalarına sebep olmaktadır.

Sinop Erfelek Selalesi Mapio Net
Sinop Erfelek Selalesi Mapio Net from mapio.net
Halk arasında ki adıyla erfelek şelaleleri, resmi adıyla tatlıca şelaleleri erfelek ilçesine 18 km, sinop şehir merkezine 44 km uzaklıkta. Bu gün çarşamba günü ve gezimizin 3. 07/07/2020 11/21/2020 ümmühan karakurt 1 yorum erfelek şelale giriş ücreti 2020, erfelek şelaleleri kamp alan. Ayrıca sinop çarşıya geldiğimde gördüm. Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır. Erfelek şelalesinde ulaşımı oldukça kolaydır. Tatlıca takım şelaleleri olarak da bilinen erfelek şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı olan tatlıca köyü'nde yer alıyor. Bu alanda büyüklü küçüklü 28 ayrı şelale bulunuyor ve bu birliktelik ortaya eşsiz bir doğa harikası çıkarıyor.

07/07/2020 11/21/2020 ümmühan karakurt 1 yorum erfelek şelale giriş ücreti 2020, erfelek şelaleleri kamp alan.

Book osmanli omtel hotel, sinop on tripadvisor: 2 km uzunluğundaki bir vadi içinde birbiri ardına sıralanmış 28 tane irili. Sınıf tarım topraklarının yoğun olarak bulunduğu, dağlık bir arazi yapısına sahiptir. 07/07/2020 11/21/2020 ümmühan karakurt 1 yorum erfelek şelale giriş ücreti 2020, erfelek şelaleleri kamp alan. Yolun bir kısmı asfalt bir kısmı ise mıcırlı. Erfelek hakkında erfelek, sinop i̇l merkezi'nin batısında, merkez, ayancık ve boyabat ile komşu bir yerleşmedir. See 12 traveler reviews, 14 candid photos, and great deals for osmanli omtel hotel, ranked #5 of 21 hotels in sinop and rated 4.5 of 5 at tripadvisor. Sinop i̇l kültür ve turizm müdürü hikmet tosun, aa muhabirine yaptığı açıklamada, erfelek tatlıca şelaleleri'ne ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Reserva natural em erfelek, sinop Şelalelerin 15 yıl önce turizme kazandırıldığını anımsatan tosun, erfelek tatlıca şelaleleri'ni bu yıl yaklaşık 150 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Make sure to stop near erfelek before reaching sinop and walk up to 29 waterfalls (erfelek tatlica selalesi), running all in a turquoise lake, which is perfect for a swim on a hot summer days. Erfelek ilçesine de 10 km kadardır. İrili ufaklı 28 şelaleden oluşan alanı özellikle ramazan ayında yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır 4/21 geli̇ntülü şelalesi̇ gelin tülü şelalesi, i̇l merkezine 90 km. Book osmanli omtel hotel, sinop on tripadvisor: See 12 traveler reviews, 14 candid photos, and great deals for osmanli omtel hotel, ranked #5 of 21 hotels in sinop and rated 4.5 of 5 at tripadvisor. Ayrıca sinop çarşıya geldiğimde gördüm. Bu alanda büyüklü küçüklü 28 ayrı şelale bulunuyor ve bu birliktelik ortaya eşsiz bir doğa harikası çıkarıyor.

Simdi Gezelim Sinop Erfelek Selaleleri
Simdi Gezelim Sinop Erfelek Selaleleri from 3.bp.blogspot.com
Şelalelerin keşfedilmesi yakın zamana dayanmaktadır. Erfelek şelalesinde ulaşımı oldukça kolaydır. Özellikle tamamen doğal bir yapı ile kendiliğinden oluşması nedeniyle, ilgi gören şelaleler arasında yer alır. Erfelek şelaleleri 2011 yılında tabiat parkı ilan edilmiş. İrili ufaklı 28 şelaleden oluşan alanı özellikle ramazan ayında yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Sinop şehri merkezinden kalkan otobüsler yarım saatte bir erfelek ilçesine ulaşım imkanı tanımaktadır. Sinop'un erfelek i̇lçesi tatlıca köyü mevkiinde bulunan tabiat parkı içinde yer alan erfelek tatlıca şelaleleri, doğal güzellikleri ile dikkat çekiyor. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı, sinop:

Doğada çeşitli hayvanlara rastlamanız da mümkün yalnız hayvanların ürkek olması insan gördükleri anda kaçmalarına sebep olmaktadır.

Erfelek şelalesi aydınlandı yedaş, eşsiz doğa güzelliğe sahip erfelek tatlıca şelalesi'ni aydınlattı. Doğada çeşitli hayvanlara rastlamanız da mümkün yalnız hayvanların ürkek olması insan gördükleri anda kaçmalarına sebep olmaktadır. Bu şelale karadeniz bölgesi'nin en güzel şelalelerinden biridir. Sinop şehrine 45 kilometre kadar uzaklıkta olan şelale, bağlı bulunduğu erfelek. Sinop'a gelip de erfelek şelalerine gelmeden olmaz.cennet doğa harikası.şelalere cikacaksaniz eğer patika yoldan degil şelalerden cikmalisiz.ama çok çok zorlu bir parkur haberiniz olsun. Sinop erfelek şelalesi kamp yeri karadeniz öne çıkan yazılar türkiye. İrili ufaklı 28 şelaleden oluşan alanı özellikle ramazan ayında yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Özellikle tamamen doğal bir yapı ile kendiliğinden oluşması nedeniyle, ilgi gören şelaleler arasında yer alır. Erfelek şelalesi ile sinop şehir merkezi arası 45 kilometre, erfelek ilçe merkezi arası 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Erfelek ilçesine de 10 km kadardır. 413 yorum, makale ve 522 resme bakın. Tatlıca takım şelaleleri olarak da bilinen erfelek şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı olan tatlıca köyü'nde yer alıyor. Erfelek şelalesi 'nde 28 adet şelale bulunmaktadır.

Reserva natural em erfelek, sinop 413 yorum, makale ve 522 resme bakın. Bu şelale karadeniz bölgesi'nin en güzel şelalelerinden biridir. Şelalelerin 15 yıl önce turizme kazandırıldığını anımsatan tosun, erfelek tatlıca şelaleleri'ni bu yıl yaklaşık 150 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Erfelek şelalesi ile sinop şehir merkezi arası 45 kilometre, erfelek ilçe merkezi arası 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Erfelek Tatlica Selalesi Tabiat Parki Nerdesinbahar Com
Erfelek Tatlica Selalesi Tabiat Parki Nerdesinbahar Com from i0.wp.com
Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Erfelek selaleleri, erfelek waterfalls www.breakoutdoor.com sinop/erfelek erfelek gezisi5 erfelek selalesi erfelek selaleleri 01 erfelek selaleleri erfelek tatl?ca selalesi İrili ufaklı 28 şelaleden oluşan alanı özellikle ramazan ayında yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı sinop ilinin tam merkezinde değildir. Sürdürülebilirlik kapsamında sızır şelalesi ve çevresinin rekreasyonel potansiyeli / the recreational potential of sızır waterfall and its environment in terms of sustainability.pdf See 12 traveler reviews, 14 candid photos, and great deals for osmanli omtel hotel, ranked #5 of 21 hotels in sinop and rated 4.5 of 5 at tripadvisor. Yolun bir kısmı asfalt bir kısmı ise mıcırlı. Sinop şehri merkezinden kalkan otobüsler yarım saatte bir erfelek ilçesine ulaşım imkanı tanımaktadır.

Doğada çeşitli hayvanlara rastlamanız da mümkün yalnız hayvanların ürkek olması insan gördükleri anda kaçmalarına sebep olmaktadır.

Özellikle tamamen doğal bir yapı ile kendiliğinden oluşması nedeniyle, ilgi gören şelaleler arasında yer alır. Bu şelale karadeniz bölgesi'nin en güzel şelalelerinden biridir. Ayrıca sinop çarşıya geldiğimde gördüm. Sürdürülebilirlik kapsamında sızır şelalesi ve çevresinin rekreasyonel potansiyeli / the recreational potential of sızır waterfall and its environment in terms of sustainability.pdf Sinop i̇l kültür ve turizm müdürü hikmet tosun, aa muhabirine yaptığı açıklamada, erfelek tatlıca şelaleleri'ne ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Sinop'un erfelek i̇lçesi tatlıca köyü mevkiinde bulunan tabiat parkı içinde yer alan erfelek tatlıca şelaleleri, doğal güzellikleri ile dikkat çekiyor. 1,5 km vadi̇ boyunca yürü ve 28 büyük küçük şelale gör ve buz gi̇bi̇ köy ayrani i̇ç. Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır. Yolun bir kısmı asfalt bir kısmı ise mıcırlı. Şelalelerin keşfedilmesi yakın zamana dayanmaktadır. Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı sırasında tesadüfen keşfedilmiş ve sinop turizmine kazandırılmıştır. Sinop'a gelip de erfelek şelalerine gelmeden olmaz.cennet doğa harikası.şelalere cikacaksaniz eğer patika yoldan degil şelalerden cikmalisiz.ama çok çok zorlu bir parkur haberiniz olsun. Sınıf tarım topraklarının yoğun olarak bulunduğu, dağlık bir arazi yapısına sahiptir.

Sinop i̇l kültür ve turizm müdürü hikmet tosun, aa muhabirine yaptığı açıklamada, erfelek tatlıca şelaleleri'ne ilginin her geçen gün arttığını söyledi sinop sel. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı, sinop:

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code