Φωτια Κερατεα - Φωτια στην Κερατέα: Μάχη με φλόγες και ανέμους - Ανησυχία ... - Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα.

Φωτια Κερατεα - Φωτια στην Κερατέα: Μάχη με φλόγες και ανέμους - Ανησυχία ... - Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα.. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία.

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Μεγάλα Πεύκα ...
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Μεγάλα Πεύκα ... from www.timed.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή αμάχερη κερατέας. Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο.

Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο.

Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι. Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3.

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια.

Village evacuation amid wildfires in South and West Attica ...
Village evacuation amid wildfires in South and West Attica ... from cdn.cnngreece.gr
Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα σε δασική έκταση, ενώ οι μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα.

Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100,3.

Φωτιές στην Αττική: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε ...
Φωτιές στην Αττική: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε ... from www.alphafreepress.gr
«η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης (09/09) σε δασική και οικοπεδική περιοχή στη θέση φέριζα στα καλύβια. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί. Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή αμάχερη κερατέας. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code